ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με τον Λαδάκη από την πρώτη μέρα ο Πανθρακικός

Με τον Λαδάκη από την πρώτη μέρα ο Πανθρακικός
Λαδάκης INTIME SPORTS

Τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ ολοκληρώθηκαν στον Πανθρακικό και από την Δευτέρα (6/7) ξεκίνησαν οι προπονήσεις με τον Ρόκα να βλέπει και τον Αντώνη Λαδάκη να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Η παρουσία του Αντώνη Λαδάκη από την πρώτη μέρα των προπονήσεων του Πανθρακικού την Δευτέρα (6/7) ήταν το ευχάριστο νέο για τον Μανουέλ Ρόκα και τους συνεργάτες του. Η ομάδα της Κομοτηνής μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων ξεκίνησε το πρόγραμμα των προπονήσεων της με τον αρχηγό του Πανθρακικού να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι στο στάδιο επανένταξης και να γυμνάζεται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους "πράσινους".

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στην Κομοτηνή μέχρι και τις 20 Ιουλίου όταν η ομάδα θα μεταβεί στον Βώλακα της Δράμας όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

"Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις αερόβιας προσαρμογής και τεχνικής. Στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι να γίνει σταδιακά η προσαρμογή των παικτών στην επιβάρυνση που θα ακολουθήσει.

Η ομάδα συγκεντρώθηκε ξανά στο αθλητικό κέντρο το απόγευμα, με την προπόνηση να ξεκινά με προθέρμανση με ασκήσεις με την μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του, έκαναν αερόβιες ασκήσεις με μπάλα, παίζοντας παιχνίδια διατήρησης και κατοχής, αλλά και χωρίς μπάλα.

Με την έναρξη της προετοιμασίας, ο προπονητής του Πανθρακικού έχει όλους τους παίκτες υγιείς στη διάθεσή του, αφού κι ο Αντώνης Λαδάκης άρχισε πλέον να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάνοντας ταυτόχρονα και ειδικό ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του.

Οι διπλές προπονήσεις (πρωί κι απόγευμα) θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Η ομάδα θα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο προπονητικό της κέντρο, ως τις 20 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσει για το Βώλακα Δράμας, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη το απόγευμα, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ