ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με Μελίσση στα Γιάννενα ο Πανθρακικός

Με Μελίσση στα Γιάννενα ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Χρήστο Μελίσση να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Την αποστολή του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, με τον Χρήστο Μελίσση να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο σήμερα (31/10) συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Πανθρακικού και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον έχει στα πλάνα του.

Άπαντες συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αρχικά έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν στον τομέα της αμυντικής τακτικής και των στατικών φάσεων, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.

Η αποστολή ταξίδεψε οδικώς για τα Ιωάννινα, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ του Σαββάτου. Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Χρήστου, Σερφά, Μελίσσης, Λαδάκης, Μεχία, Σέτι, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Χασομέρης, Ντιγκινί, Χαβίτο, Ίγκορ, Νικόλτσης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ