ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με Ίγκορ στα Χανιά ο Πανθρακικός

Με Ίγκορ στα Χανιά ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ του Πανθρακικού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου (17/10, 16:00) με τον Πλατανιά. Μέσα και ο Μεχία που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ονδούρας. Ο Τζελέπης για τη συμφωνία με τη Stoiximan.gr!

Με 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ταξιδεύει ο Πανθρακικός με προορισμό τα Χανιά, όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 (17/10, 16:00), με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο το γεγονός ότι ο Ίγκορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και υπολογίζεται, όπως και ο Αλφρέδο Μεχία που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ονδούρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Σερφά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μεχία, Ηλιάδης, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Χαβίτο, Ίγκορ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης, δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τη Stoiximan.gr: " Επισημοποιούμε τη συνεργασία μας με την εταιρία Stoiximan, που θα είναι ο νέος Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας. Για τον Πανθρακικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της ενίσχυσης και στήριξης από μια εταιρία που είναι κορυφαία στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας αυτή να συνδυαστεί από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τα επόμενα έτη".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ