ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με αλλαγές στην Τούμπα ο Πανθρακικός

Με αλλαγές στην Τούμπα ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στην Τούμπα, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ξεκουράζει αρκετά βασικά του στελέχη ενόψει της συνέχειας στη Super League, που είναι και ο βασικός στόχος της θρακικής ομάδας.

Χωρίς τον Μελίσση που νιώθει ένα τράβηγμα στη γάμπα αλλά και τους Ίγκορ, Χασομέρη, Χαβίτο, Ντιγκινί, Μεχία, Λαδάκη και Αθανασιάδη θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Πασχαλάκης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Ζδράβος, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης, Ηλίαδης, Ψάλτης, Σέτι, Μπαϊκαρά, Ροζέριο, Βάλτερ Φερνάντεθ, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης.

ΠΑΟΚ και Πανθρακικός βρίσκονται στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Χανιά κι Ολυμπιακό Βόλου. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προτίμησε να ξεκουράσει αρκετά από τα βασικά του στελέχη, μιας και το βάρος από την ομάδα της Κομοτηνής έχει δοθεί στη Super League και την όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή προκειμένου η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ