ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: "Απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπό μου"

Μάντζιος: "Απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπό μου"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη NOVA για το ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ και τόνισε πως η διοίκηση τον στηρίζει και δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσής του.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και την στήριξη στο πρόσωπό του από την διοίκηση του Πανθρακικού μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία για την συνέχεια των υποχρεώσεών της.

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά την απρόσμενη ήττα από τη Νίκη Βόλου. Μιλήσαμε με τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο της ομάδας. Υπήρξε απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπό μου, δεν τέθηκε ποτέ θέμα να απομακρυνθώ από την ομάδα και να’ ναι σίγουροι όλοι στον Πανθρακικό πως αν πρέπει να γίνει κάτι για το καλό της ομάδας θα γίνει. Η εκτίμηση με τους ανθρώπους της Κομοτηνής είναι αμοιβαία, δουλεύουμε πάρα πολύ, σίγουρα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά κάνουμε την προσπάθειά μας. Δεν είμαι άνθρωπος που επηρεάζομαι από αυτά που ακούω. Είναι μέρος της δουλειάς", τόνισε αρχικά και συνέχισε για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που αναμένουμε να παίξει σφιχτά στην άμυνα. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, γιατί θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά. Μας λείπει ένα αποτέλεσμα και ευελπιστούμε να έχουμε πολλές λύσεις. Ελπίζω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από μας κι αν παίξουμε όπως στο Αγρίνιο έτσι θα γίνει. Νομίζω πως στο ματς με τον Παναιτωλικό δείξαμε πως είμαστε ομάδα και από λεπτομέρειες δεν πήραμε κάτι σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και κάποια παιδιά θέλουν χρόνο. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, αλλά θέλουμε αποτελέσματα γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά".

Για το θέμα που προέκυψε στον ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο, σχολίασε: "Νομίζω πως είναι καθαρά εσωτερικό θέμα του ΟΦΗ. Οι άνθρωποι φάνηκε να βρήκαν ξανά την ηρεμία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα".

Αναφορικά με το τι ξεχωρίζει από τον ΟΦΗ, ανέφερε: "Έχουν κάποιους παίκτες που είναι βαρόμετρα, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στη συνολική λειτουργία της ομάδας, τα ατού και τις αδυναμίες της".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ