ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κυριακή στην Κομοτηνή ο Χαβίτο

Κυριακή στην Κομοτηνή ο Χαβίτο
Χαβίτο INTIME SPORTS

Η μεταγραφή του Φρανθίσκο Χαβίτο στον Πανθρακικό είναι πιθανό να ολοκληρωθεί την Κυριακή (26/7), ημέρα κατά την οποία ο Ισπανός έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα από την πατρίδα του.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Πανθρακικός. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός προγραμμάτισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Κυριακή (26/7). Θα μεταβεί στην Κομοτηνή και θα υπογράψει στην ομάδα.

Ο 32χρονος, όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, πείστηκε από τον προπονητή Μανουέλ Ρόκα να πει το "ναι" και να αγωνιστεί στους Θρακιώτες. Έτσι, μετά τον Μπαλούφο και τον Χαβίτο, οι δύο από τις τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών θα έχουν "κλειδώσει". Σαφάρι πλέον για τον τρίτο της... παρέας.

Χτύπησε ο Μπουγαΐδης

Η προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησε με ζέσταμα, με ασκήσεις αντίδρασης και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας στην επιθετική ανάπτυξη αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, με παιχνίδια στο μισό γήπεδο. Στο τελευταίο κομμάτι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στις στημένες φάσεις, φάουλ και κόρνερ από τις δύο πλευρές.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης τραυματίστηκε ελαφρά κάτω από το αριστερό του μάτι και έτσι αποχώρησε προληπτικά. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Κυριακή με προπόνηση το πρωί σε λιγότερο έντονους ρυθμούς, αφού το απόγευμα στο γήπεδο του Βώλακα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν, με τον Πανθρακικό να αντιμετωπίζει την ομάδα της Καβάλας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ