ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ξεκίνημα στο Σοχότσιν

Ξεκίνημα στο Σοχότσιν

Λίγες ώρες μετά την άφιξη της αποστολής του Πανθρακικού στην Πολωνία και στο αθλητικό κέντρο του Σοχότσιν ξεκίνησε η δουλειά υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Ο Άκης Μάντζιος μη θέλοντας να χάσει χρόνο έπιασε δουλειά επί πολωνικού εδάφους λίγες ώρες μετά την άφιξη της αποστολής του Πανθρακικού στην Πολωνία και στο αθλητικό κέντρο του Σοχότσιν.

Η πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους της ομάδας της Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όπου και διαμένει η αποστολή.

Ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης αλλά και αρκετές ασκήσεις με μπάλα, για μεταβιβάσεις και βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης.

Παράλληλα ο Γιάννης Πλαβούκος συνέχισε τη σκληρή δουλειά με τους τερματοφύλακές του και μάλιστα τον τρόπο δουλειάς του παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ομόλογός του της Χαποέλ Ρανανά, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι αύριο Πέμπτη.

Στα ευχάριστα για τον Μάντζιο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ το σημερινό του πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ