ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κουτσόπουλος στο Sport24.gr: "Ήρθαμε για να μείνουμε"

Κουτσόπουλος στο Sport24.gr: "Ήρθαμε για να μείνουμε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος είχε τον δικό του έξτρα λόγο να αισθάνεται χαρούμενος το απόγευμα του Σαββάτου για την νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής στέλνοντας μέσω του Sport24.gr το δικό του μήνυμα για την φετινή χρονιά.

Ιδανικό ντεμπούτο στην φετινή Super League το απόγευμα του Σαββάτου για τον Δημήτρη Κουτσόπουλο στην επανεμφάνισή του στην μεγάλη κατηγορία μετά από 8 χρόνια όντας τερματοφύλακας του Πανηλειακού.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του και συνέβαλε με την σειρά του στην πρώτη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού από το πλασέ του Παπαδόπουλου στο 83'.

Ο Κουτσόπουλος στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League και τις ισάριθμες ήττες του Πανθρακικού στην πρεμιέρα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 και στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου από τον Πλατανιά Χανίων με 2-0 τα παρακολούθησε από τον πάγκο.

Κι αυτό γιατί ο Σάββας Παντελίδης είχε προτιμήσει ως βασικό τερματοφύλακα της ομάδας της Κομοτηνής τον Σέρβο Άντι Αντίλοβιτς. Το απόγευμα του Σαββάτου όμως επέλεξε να ξεκινήσει με τον 34χρονο τερματοφύλακα γιατί όπως υποστηρίζει: " Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού".

Η εξέλιξη του παιχνιδιού όπως ήταν επόμενο δικαίωσε τον τεχνικό του Πανθρακικού για την επιλογή του βασικού τερματοφύλακα της περσινής πορείας της ανόδου από την Football League στην Super League που με την σειρά του είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.

Πολύ απλά γιατί έκανε την επανεμφάνισή του στην Super League μετά από 8 χρόνια όταν την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 είχε αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με τον Πανηλειακό με τον Κουτσόπουλο όμως να μην αποδέχεται τον τίτλο του κεντρικού προσώπου της νίκης επί του Παναθηναϊκού μαζί με τον σκόρερ Δημήτρη Παπαδόπουλο.

" Το κεντρικό πρόσωπο ήταν όλη η ομάδα για την νίκη μας επί του Παναθηναϊκού αφού όλοι μαζί δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις αλλά και στην διάρκεια του παιχνιδιού για το πρώτο φετινό μας θετικό αποτέλεσμα.

Και ήρθε το καλύτερο. Η νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όμως είναι ο Παναθηναϊκός δίνοντας χαρά σε όλους μας στην ομάδα αλλά και στους φιλάθλους μας που τους είχαμε στεναχωρήσει μετά τις δύο πρώτες ήττες μας στο πρωτάθλημα και την βαριά φιλική ήττα πριν από μία εβδομάδα στην Δράμα από την Δόξα με 5-2", τόνισε στο Sport24.gr ο Κουτσόπουλος για την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ειδικότερα για την ήττα μία εβδομάδα πριν στο φιλικό στην Δράμα από την Δόξα είπε: " Μπορεί να γνωρίσαμε μία βαριά ήττα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεχθήκαμε πέντε γκολ αλλά όπως αποδείχθηκε στην πορεία μας έκανε καλό.

Ήταν ένα καλό καμπανάκι για όλους μας και μας ταρακούνησε εν όψει της συνέχειας και πολύ περισσότερο για το σημαντικό παιχνίδι που μας περίμενε με τον Παναθηναϊκό. Μας δυνάμωσε και μας πείσμωσε δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να αφυπνιστούμε".

Κι όσο για την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο φετινό παιχνίδι στην Κομοτηνή και στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μετά τις δύο πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα της Super League σημείωσε: " Με την νίκη μας επί του Παναθηναϊκού αποδείξαμε σε όλου ότι είμαστε και εμείς εδώ. Ωστόσο δεν θα πρέπει όμως να μείνουμε σε καμία περίπτωση στα πανηγύρια αυτής της νίκης και να μην παρασυρθούμε από αυτά γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο αφού είμαστε μόλις στην 3η του αγωνιστική και έχει άλλες 27 μέχρι το τέλος του".

Για τον στόχο της παραμονής ο Κουτσόπουλος δήλωσε: " Σίγουρα ο βασικός μας στόχος μετά την επιστροφή της ομάδας στην Super League είναι η επίτευξη της παραμονής μας. Με την νίκη μας βέβαια επί του Παναθηναϊκού δεν σημαίνει ότι σωθήκαμε κιόλας αλλά σίγουρα κάναμε ένα σημαντικό βήμα όπου θα πρέπει να υπάρχει και συνέχεια.

Καταφέραμε να διαφυλάξουμε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα μας και να συνεχίσουμε το αήττητο σε αυτήν που καλά κρατεί με μένα όμως να θέλω αυτό να συνεχιστεί με νίκες και όχι απλώς ως αήττητο", για να επισημάνει: " Το σίγουρο πάντως είναι ότι ήρθαμε για να παραμείνουμε στην Super League και είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε γι αυτό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική αν χρειαστεί".

Τέλος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είπε: " Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός της νίκης μας δείξαμε ότι έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε και χημεία. Πλέον είναι μία νίκη που την χαρήκαμε αλλά την έχουμε αφήσει πίσω μας αφού μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Θα κοιτάξουμε δουλέψουμε και εύχομαι να πάνε όλα καλά".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ