ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σε επαφές με Χαβίτο

Σε επαφές με Χαβίτο
Χαβίτο INTIME SPORTS

Ο Φρανθίθκο Χαβίτο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Πανθρακικό ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Στέλιο Ηλιάδη.

Την τέταρτη φανέλα της καριέρας του στην Ελλάδα ετοιμάζεται να φορέσει ο Φρανθίσκο Χαβίτο, με τον Πανθρακικό να είναι η ομάδα που βρίσκεται κοντά στο να κάνει δικό του τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Πανθρακικό βρίσκεται ο Φρανθίθκο Χαβίτο ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Στέλιο Ηλιάδη.

Όπως γίνεται φανερό με την επιστροφή του Μανουέλ Ρόκα το ξεκαθάρισμα με το ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Ο Χαβίτο είναι γνώριμος στην ελληνική Super League καθώς έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό και Κέρκυρα ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Ρόκα. Του συμπατριώτη του Ισπανού τεχνικού της ομάδας. Ένα στοιχείο που φαίνεται να μέτρησε στην διαφαινόμενη απόφαση του 32χρονου Χαβίτο που είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της ΑΕΛ Καλλονής.

Εν τω μεταξύ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει με την παραμονή του Στέλιου Ηλιάδη. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει από κοινού επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας κάτι που θα συμβάλλει στο να παραμείνει κάτοικος Κομοτηνής.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ