ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κλείνει τον Ηλιάδη

Κλείνει τον Ηλιάδη

Ο Πανθρακικός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Στέλιο Ηλιάδη ενώ παρακολουθεί την σχέση του πρώην του, Γιάννη Στάθη, με τον ΟΦΗ.

Έτοιμος να αποκτήσει τον Στέλιο Ηλιάδη είναι ο Πανθρακικός ενώ παρακολουθεί την σχέση του πρώην του Γιάννη Στάθη με τον ΟΦΗ.

Με τον πρώτο ο Μανουέλ Ρόκα θα αποκτήσει μία ακόμη λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και με τον δεύτερο για την θέση του δεξιού μπακ μετά την μη απόκτηση του Αυστριακού Ντόμπερ.

Στην περίπτωση του Ηλιάδη απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πιθανότατα εντός των επόμενων ωρών. Ακόμη και στην διάρκεια της ημέρας.

Ο 28χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός μέσος με την εξέλιξη αυτή θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας μείνει ελεύθερος από την βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, όπου αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλιάδης είχε βρεθεί προ ημερών κοντά σε συμφωνία με την Λάρισα ενώ λέγεται ότι πιο είχε εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα της Δανίας ή και της μακρινής Ινδίας. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Ηλιάδης ακόμη και σήμερα (19/1) με τον Πανθρακικό θα είναι μάλλον διάρκειας μόνο έξι μηνών.

Και αν το φλερτ με τον Ηλιάδη είναι στην τελική του ευθεία ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Στάθης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Πανθρακικό.

Ο έμπειρος δεξιός αμυντικός έχει αγωνιστεί δύο αγωνιστικές περιόδους στην ομάδα της Κομοτηνής, όπου παρακολουθούν με ενδιαφέρον την σχέση του με την ομάδα της Κρήτης για να είναι σε ετοιμότητα να κινηθούν.

Τέλος μετά τον Πέρες που αποτέλεσε παρελθόν και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία, την πόρτα της εξόδου του Πανθρακικού αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ημέρες οι Φερνάντες και Αράμπα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ