ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντιγκινί

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντιγκινί

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε ο Πανθρακικός την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Προηγήθηκε η φωτογράφιση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πανθρακικός στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα της Super League Ελλάδα 2015-2016.

Μετά το τέλος αυτής, ξεκίνησε η προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, αρχικά, το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα αλλά και ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έπαιξαν διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε κανονικά ο Ντιγκινί, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ μαζί με την ομάδα προπονείται κανονικά από τη Δευτέρα και ο Ίγκορ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Βάλτερ.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 16:30 ο προπονητής του Πανθρακικού, Χοσέ Μάνουελ Ρόκα, πρόκειται να παραχωρήσει στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, την πρώτη του φετινή συνέντευξη τύπου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του παιχνιδιού του προσεχούς Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης (22.08-19:15).

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ