ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κανονικά ο Χρήστου, ατομικό οι Τζάνης και Ντε Σόουζα

Κανονικά ο Χρήστου, ατομικό οι Τζάνης και Ντε Σόουζα

Η πρώτη προπόνηση του Οκτωβρίου για τον Πανθρακικό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χρήστος Τζάνης και Ίγκορ Ντε Σόουζα, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Γιάννης Χρήστου.

Ο σαββατιάτικος (3/10) αγώνας με το Λεβαδειακό στο ΔΑΚ Κομοτηνής βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Πανθρακικό, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κυνηγάει την πρώτη φετινή της νίκη στη Super League.

Η πρώτη προπόνηση του Οκτωβρίο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και ανά ομάδες δούλεψαν στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού και στα τελειώματα των φάσεων. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χρήστος Τζάνης και Ίγκορ Ντε Σόουζα, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Γιάννης Χρήστου.

Η ομάδα θα προπονηθεί ξανά το πρωί της Παρασκευής (2/10) στο αθλητικό κέντρο κι έπειτα η αποστολή που θα επιλέξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου και θα διανυκτερεύσει, ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής με τους Βοιωτούς.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ