ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η αποστολή για το Περιστέρι

Η αποστολή για το Περιστέρι
Πανθρακικός πανηγυρική INTIME SPORTS

Μετά από τετραήμερη παραμονή στο Αγρίνιο η αποστολή του Παναιτωλικού μετέβη στην Αθήνα για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η αποστολή του Παναιτωλικού μετά από τετραήμερη παραμονή στο Αγρίνιο μετέβη στην Αθήνα για το σημερινο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κι αυτό γιατί μπορεί να είχανε ταξιδέψει για το Αγρίνιο 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι επί το πλείστον θα αποτελούσαν την αποστολή και για τα δύο παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ατρόμητο για την Super League και το κύπελλο Ελλάδας αλλά προέκυψαν αλλαγές.

Οι αλλαγές αφορούν σε θέματα που έχουνε να κάνουνε με λόγους αγωνιστικούς αλλά και αναγκαστικούς καθώς από το παιχνίδι του Αγρινίου αποχώρησαν δυο ποδοσφαιριστές τραυματίες. Οι Χρήστος Τζάνης και Γιάννης Χρήστου.

Ο Τζάνης μετά την εξέταση που υποβλήθηκε την Δευτέρα επιστρέφοντας στην Κομοτηνή διαπιστώθηκε πως έχει ενόχληση στον αχίλλειό του και ο Χρήστου ένα σφίξιμο στον δικέφαλό του. Αμφότεροι έχουνε ξεκινήσει θεραπεία και όπως όλα δείχνουνε ο Τζάνης θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή. Αντίθετα η συμμετοχή του Χρήστου είναι οριακή.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει ως εξής:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Καθάριος, Μεχία, Μπαϊκαρά, Πέρεζ, Οκάτσι, Αράμπα, Χασομέρης, Τριανταφυλλάκος, Ζδράβος – Ρίζος και Φραγκούλης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ