ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η πορεία της προετοιμασίας και τα διαρκείας

Η πορεία της προετοιμασίας και τα διαρκείας
INTIME SPORTS

Ενημέρωση του Πανθρακικού προς τους φιλάθλους για την πορεία της προετοιμασίας και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας της Κομοτηνής ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, με την κίνηση να κρίνεται ικανοποιητική ως τώρα, αλλά να μπορεί να φτάσει σε ακόμη καλύτερα επίπεδα.

Αναλυτικά:

"Με την πέμπτη εβδομάδα προπονήσεων της ομάδας μας να ολοκληρώνεται και με την προετοιμασία να μπαίνει στο τελικό της στάδιο, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2015-16, δεδομένη είναι η ικανοποίηση όσον αφορά το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει ο Πανθρακικός στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί σαν μεγάλη οικογένεια και τόσο οι παίκτες που προϋπήρχαν στο ρόστερ όσο και αυτοί που προστέθηκαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στο δυναμικό μας δουλεύουν σκληρά με το προπονητικό επιτελείο, ώστε ο Πανθρακικός να πετύχει τους στόχους του.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, με την κίνηση να κρίνεται ικανοποιητική, αλλά να μπορεί να φτάσει σε ακόμη καλύτερα επίπεδα, ώστε ο κόσμος μας να αποτελέσει το 12ο παίκτη του Πανθρακικού και φέτος και να συμβάλει, από την πλευρά του, για να στεφθεί από επιτυχία η φετινή σεζόν.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, καθώς, παρά την αύξηση στο συντελεστή του ΦΠΑ, οι τιμές των εισιτηρίων διατηρήθηκαν στα επίπεδα που είχαν διαμορφωθεί από την έναρξη της διάθεσής τους, με συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας για τη χώρα μας αλλά και καθέναν ξεχωριστά.

Με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί γύρω μας, όλοι μας θέλουμε να βρούμε μία διέξοδο από την καθημερινότητα και το ποδόσφαιρο γενικότερα, σαν κοινωνική εκδήλωση, και ειδικότερα ο Πανθρακικός μας, ως η ομάδα της πόλης μας, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει πολλές χαρές και μοναδικές συγκινήσεις, μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Εμείς προσπαθούμε από την πλευρά μας να κρατάμε τον Πανθρακικό ψηλά. Και με τη δική σας σημαντική βοήθεια αλλά και την έμπρακτη στήριξή σας με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ