ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Φέρνει Μπάλντα ο Πανθρακικός

Partit de futbol de tercera divisió entre el Santboià i el Cornellà. Jugades diverses, entrenadors, ambient...
Μπάλντα PARTIT DE FUTBOL DE TERCERA DIVISIO ENTRE EL SANTBOIA I EL CORNELLA. JUGADES DIVERSES, ENTRENADORS, AMBIENT...

Επιθυμία του Μανουέλ Ρόκα ήταν η απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τον βρήκε στο πρόσωπο του συμπατριώτη του Μανουέλ Μπάλντα.

Στο πρόσωπο του Μανουέλ Μπάλντα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο τεχνικός του Πανθρακικού Μανουέλ Ρόκα βρήκε τον επιθετικό που επιθυμούσε να εντάξει στο ρόστερ του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το φλερτ με τον 22χρονο Ισπανό επιθετικό με ύψος 1.72μ. είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Κομοτηνή για τις τελικές συζητήσεις και υπογραφές.

Ο Φαμπέρτ Μανουέλ Μπάλντα Ροντρίγκεζ όπως είναι το πλήρες όνομα του 22χρονου γεννήθηκε στο Εκουαδόρ στις 21 Φεβρουαρίου του 1992 αλλά ουσιαστικά μεγάλωσε στην Ισπανία όπου έκανε και τα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Κι όσο για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέος επιθετικός του Πανθρακικού, που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά του είναι οι Ατλέτικο Γκραμανέτ (2010-2011), Πρατ (2012-2014) και Μπανταλόνα (2014-2015).

Από εκεί και πέρα σε εκκρεμότητα είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ροτζέριο Μάρτινς, στην τελική ευθεία αυτή του Στέλιου Ηλιάδη και στα υπόψη ο Γιάννης Στάθης αρκεί να μείνει ελεύθερος πρώτα από όλα από τον ΟΦΗ.

Κι όσο για τους δύο που αναμένεται να αποχαιρετήσουν την Κομοτηνή είναι οι Ντάνι Φερνάντεζ και Χοκίν Αράμπα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ