ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έρχονται Ρόκα και μεταγραφές στον Πανθρακικό

Έρχονται Ρόκα και μεταγραφές στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη επιστρέφει από την Ισπανία στην Κομοτηνή ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα. Για τρεις μεταγραφές πηγαίνουν οι "κροκόδειλοι", κοιτάζουν στην ισπανική αγορά.

Επί τάπητος τίθεται την ερχόμενη εβδομάδα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανθρακικού και ειδικά την Τετάρτη με την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού, Μανουέλ Ρόκα, από τη χώρα του.

Πρόεδρος και προπονητής των "κροκοδείλων" θα έχουν συνάντηση μετά την επιστροφή του δεύτερου στην Κομοτηνή - την Τετάρτη - για να καθορίσουν τους μεταγραφικούς στόχους.

Οι θέσεις που θα κινηθούν είναι κυρίως στην επίθεση. Εξτρέμ. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει ήδη την προεργασία του στη χώρα της Ιβηρικής, από όπου αναμένεται να γίνουν οι περισσότερες μεταγραφές, χωρίς να αποκλείεται η ελληνική αγορά.

Αυτό που προβληματίζει τους ξένους ποδοσφαιριστές είναι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, σε σημείο που μερικοί να περιμένουν το Eurogroup της Δευτέρας για να αποφασίσουν. Πρόβλημα όχι μόνο του Πανθρακικού, όλων των ελληνικών ομάδων που κάνουν μεταγραφές από το εξωτερικό.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ