ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επανήλθε για Τζελέπη η Ελλάς Βερόνα

Επανήλθε για Τζελέπη η Ελλάς Βερόνα
Τζελέπης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ελλάς Βερόνα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Γιώργο Τζελέπη και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr κατέθεσε πρόταση στην ΠΑΕ Πανθρακικός για να τον κάνει δικό της.

Στις 20 Μαΐου διαβάσατε ότι η Ελλάς Βερόνα έχει κινηθεί για την απόκτηση του Γιώργου Τζελέπη. Ο Πανθρακικός με την ιταλική ομάδα, η οποία τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στη Serie B, δεν είχαν βρει τη "χρυσή" τομή και το θέμα δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Sport24.gr, η Ελλάς Βερόνα έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Κομοτηνής, η οποία καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο 17χρονος τερματοφύλακας (είναι γεννημένος στις 12/11/1999) είναι βέβαιο πως θέλει να κάνει το βήμα για το εξωτερικό, αλλά η θρακιώτικη ΠΑΕ έχει τον τελευταίο λόγο, αφού άλλωστε εκεί ανήκει ο Έλληνας γκολκίπερ.

Το γεγονός πως οι Ιταλοί επανήλθαν και κατέθεσαν νέα πρόταση δείχνει ότι πιστεύουν στον πιτσιρικά και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μένει να φανεί τι απόφαση θα λάβει ο Πανθρακικός στην προσφορά που έχει δεχτεί. Ο Τζελέπης έπαιξε σε δύο αγώνες των "πρασίνων" στη Super League της περασμένης σεζόν, στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόταση της Ελλάς Βερόνα στον Πανθρακικό για τον Τζελέπη

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ