ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Βάλτερ στον Πανθρακικό

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Βάλτερ στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Βάλτερ στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Ξάνθη με τον άσο της ομάδας της Κομοτηνής να μην προπονείται στην διάρκεια της Τετάρτης (21/10).

Χωρίς τον Βάλτερ αλλά και τον Τζάνη ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Πανθρακικό με την παρουσία του Βάλτερ στο ματς με την Ξάνθη να είναι αμφίβολη καθώς ο άσος της ομάδας της Κομοτηνής αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι πως πλην των δυο προαναφερόμενων προβλημάτων έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του και ετοιμάζει τα πλάνα του προκειμένου η ομάδα της Κομοτηνής να αλλάξει άρδην την εικόνα της σε σχέση με το ματς στα Χανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δούλεψαν, υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, στον τομέα του passing game αλλά και της κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού, ήταν επικεντρωμένο στο κομμάτι της τακτικής.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Βάλτερ, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες, πλην του Χρήστου Τζάνη, που παραμένει στην Αθήνα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του παιχνιδιού της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη, στο ΔΑΚ Κομοτηνής (25/10-17:15), πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά την Πέμπτη, με πρωινή προπόνηση".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ