ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ενοχλήσεις ο Μελίσσης, τρεις εβδομάδες εκτός ο Βάλτερ στον Πανθρακικό

Ενοχλήσεις ο Μελίσσης, τρεις εβδομάδες εκτός ο Βάλτερ στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Δυο προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο από την αναμέτρηση του Πανθρακικού με την ΑΕΚ καθώς ο Βάλτερ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες και ο Μελίσσης χτύπησε στο γόνατο.

Η ήττα από την ΑΕΚ την Κυριακή δεν ήταν η μοναδική κακή είδηση που προέκυψε από το ματς της 11ης αγωνιστικής για το Πανθρακικό. Και αυτό γιατί συνοδεύτηκε από δυο αναγκαστικές αλλαγές και τραυματισμούς των Μελίσση και Βάλτερ. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος ενώ ο δεύτερος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Την Τρίτη μόνος του γυμνάστηκε και ο Ιγκόρ ενώ ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο υπάρχει πρόβλημα και με την απουσία του Μπαϊκαρά ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και του passing game, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Στην προπόνηση δε συμμετείχαν οι Μελίσσης και Βάλτερ, καθώς ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στις 3 εβδομάδες.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ίγκορ, ενώ υπενθυμίζεται ότι, ενόψει της αναμέτρησης για την 12η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16 δεν υπολογίζεται ο Μπαϊκαρά, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του σε αυτόν τον αγώνα.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού θα συνεχιστεί κανονικά στις 11 το πρωί της Τετάρτης, με προπόνηση στο αθλητιικό κέντρο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ