ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εμπόου: "Να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Πανιώνιο"

Εμπόου: "Να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Πανιώνιο"

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μετά το 1-1 επί του Λεβαδειακού. Δηλώσεις από Εμπόου, ατομικό πρόγραμμα οι Λαδάκης και Τζάνης.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μετά το 1-1 επί του Λεβαδειακού για την 3η αγωνιστική της Super League. Η εκτός έδρας ισοπαλία άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου που γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τους βαθμούς της νίκης αν ήταν πιο προσεκτικοί στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Ο Πάπε Εμπόου που ως τώρα μετράει 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει χάσει κάποιο λεπτό συμμετοχής, δήλωσε για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς αλλά για τον Πανιώνιο που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πανθρακικού:

"Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους βαθμούς της νίκης καθώς μας δόθηκαν ευκαιρίες για να πετύχουμε το 2ο τέρμα και να έχουμε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένας πόντος μακριά από την έδρα σου είναι πάντα σημαντικός αλλά για να αποκτήσει αξία πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι στο σπίτι μας απέναντι στον Πανιώνιο".

Στο μέτωπο των τραυματιών οι Αντώνης Λαδάκης και Χρήστος Τζάνης πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία καθώς αποχώρησαν από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:00 ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, θα δώσει συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ