ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έμφαση σε φυσική κατάσταση αλλά και τακτική στον Πανθρακικό

Έμφαση σε φυσική κατάσταση αλλά και τακτική στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μοιράζει το χρόνο των προπονήσεων θέλοντας να δουλέψει πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και της τακτικής της ομάδας της Κομοτηνής.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έχουν κυλήσει οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας για την ομάδα του Πανθρακικού με τον Μανουέλ Ρόκα να μοιράζει το χρόνο σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις τόσο σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης όσο και σε ασκήσεις τακτικής θέλοντας να δουλέψει παράλληλα και στα δυο κομμάτια.

Άλλωστε βρισκόμαστε στο χτίσιμο της ομάδας και είναι σημαντικό να γίνει σωστή δουλειά και στους δυο τομείς. Ο Ρόκα και το επιτελείο του δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς καθημερινά με διπλές προπονήσεις ενώ διπλή προπόνηση θα γίνει και το Σάββατο.

"Ακόμη μια ημέρα με διπλές προπονήσεις για τον Πανθρακικό, καθώς συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού το πρωί επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης σε σταθμούς κι αερόβιο τρέξιμο με και χωρίς μπάλα.

Το απόγευμα, η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα με και χωρίς μπάλα, ενώ στη συνέχεια ο Μανουέλ Ρόκα κι οι συνεργάτες του δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, αφού οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια τακτικής.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί το Σάββατο, με πρωινή κι απογευματινή προπόνηση ξανά".

Εν τω μεταξύ οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων μετά την αποχώρηση του Πλαβούκου ο οποίος ζήτησε να φύγει για προσωπικούς λόγους και έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ