ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εμφάνισε αδυναμίες ο Πανθρακικός

Εμφάνισε αδυναμίες ο Πανθρακικός
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Η ήττα του Πανθρακικού στην πρεμιέρα της Super League, από τον Αστέρα Τρίπολης, κατέδειξε τις αδυναμίες που υπάχουν στην ομάδα της Κομοτηνής. Επιτακτική η ενίσχυση, αλλά δυνατότητα για μια μόνο μεταγραφή παίκτη άνω των 24.

Δεν εξασφάλισε άδεια ο Πανθρακικός, είχε περιορισμό στις μεταγραφές και όπως ήταν επόμενο δεν ήταν εφικτό να ενισχυθεί στον βαθμό που θα το επιθυμούσε ο Μανουέλ Ρόκα και οι συνεργάτες του. Στην πρεμιέρα της Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης, οι Θρακιώτες γνώρισαν την ήττα με 2-0 και πλην ελαχίστων καλών στιγμών η εστία του Κοσίσκι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Η απουσία του Ντιγκινί από την ενδεκάδα ήταν σημαντική, αλλά και αυτός να ήταν, πάλι θα υπήρχαν θέματα. Οι Θρακιώτες χρειάζονται ενίσχυση, αλλά το πρόβλημα είναι πως μπορεί να αποκτηθεί μόνο ένας ποδοσφαιριστής άνω των 24 ετών. Κενό υπάρχει και στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι "πράσινοι" είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάθιου Γκόμεζ, του δεξιού μπακ της Κέρκυρας, αλλά η ομάδα του νησιού των Φαιάκων δεν τον αφήνει να φύγει από εκεί μετά την αποβολή της από τη Super League. Αναφορικά με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά, που το Σάββατο (22/8) βρέθηκε στην Κομοτηνή για να παρακολουθήσει το ματς, είναι βέβαιο πως η ομάδα τον θέλει, αλλά προκύπτει διαφορά στο οικονομικό.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ