ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Υπάρχει χαρμολύπη"

Ελευθερόπουλος: "Υπάρχει χαρμολύπη"
Ελευθερόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε πως ο Πανθρακικός θα μπορούσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα αν ήταν πιο εύστοχος στο τέλος του αγώνα.

Μια "γλυκόπικρη" γεύση άφησε στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο το 3-3 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Πανθρακικού είπε:

"Καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ μετά το 1-0. Το σημείο κλειδί είναι πως τρώμε το 2-2 στο 46'. Συνήθως η αμυντική μας γραμμή δεν δέχεται κάθετες μπαλιές. Μετά η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το 3-2. Επειτα εμφανιστήκαμε όπως θέλαμε. Ισοφαρίσαμε και μετά το 3-3, τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες για το διπλό τις είχαμε εμείς. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την φάση του Πασχαλάκη για τις καθυστερήσεις, δεν το συνηθίζουμε. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε είναι αυτό που κάναμε σε όλο τον αγώνα".

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς Κυπέλλου στο οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανθρακικό. "Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με ένα ωραίο και δυνατό 3-4-2-1 που προβλημάτιζε τον αντίπαλο . Ημασταν προετοιμασμένοι για ένα 3-4-2-1 και σκεφτόμουν αν έπαιζε μπροστά ο Πέλκας. Η διαφορά (σ.σ. σε σχέση με το ματς Κυπ'ελλου) πιστεύω είναι η προσέγγιση του αγώνα από πλευράς του ΠΑΟΚ".

Για την φετινή σεζόν: " Δεν μου αρέσει να μεμψιμοιρώ. Η ομάδα θα έπρεπε να είχε άλλη συγκομιδή βαθμών. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί ήταν αυτό με τον Πλατανιά και διασυρθήκαμε. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και όποιες αδυναμίες έχουμε, προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Προσπαθούμε να έχουμε καλές αντιδράσεις στο αμυντικό τρανζίσιον".

Για το γεγονός πως ο Πανθρακικός έβαλε τρία γκολ αλλά δεν κέρδισε: "Οταν βάζεις τρία γκολ, πρέπει να φύγεις με το διπλό. Υπάρχει συναίσθημα της χαρμολύπης. Υπήρχαν κενά στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 3-4. Eχουμε προβλήματα με τον Ιγκορ, γι΄αυτό παίξαμε σήμερα με το 4-3-3. Για μένα μεγάλο αποτέλεσμα είναι μόνο η νίκη. Βέβαια μπορούν να παιδιά να πάρουν αυτοπεποίθηση από αυτό το ματς".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ