ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Τα πράγματα για εμάς δεν είναι καλά"

Ελευθερόπουλος: "Τα πράγματα για εμάς δεν είναι καλά"

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν είχε να πει πολλά μετά την ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή χαρακτηρίζοντας το ως μια ανάσα για τους γηπεδούχους.

Ο Πανθρακικός ηττήθηκε 2-0 από την Καλλονή σε ένα οριακό παιχνίδι για την ομάδα της Κομοτηνής και ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν είχε να πει πολλά μετά το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας στη συνέντευξη Τύπο:

"Η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς και ο κακός καιρός οδήγησαν σε ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τo πήρε το παιχνίδι η Καλλονή. Είναι μία ανάσα για εκείνη. Για μας τα πράγματα δεν είναι καλά".

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Πανθρακικού δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της "NOVA" και έστειλε τον στενό του συνεργάτη Στέλιο Βενετίδη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από τότε που το δίδυμο ήρθε στην ομάδα της Κομοτηνής.

"Ήταν ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο αέρας έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στις προσπάθειες των δύο ομάδων. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε",σχολίασε ο ορεστιαδίτης παλαίμαχος άσσος.

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη που αποχώρησε τραυματίας, ο Στέλιος Βενετίδης σημείωσε: "Δε μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις τώρα για την κατάστασή του. Έχει χτυπήσει στο γόνατο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ