ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Πήραμε χρυσό βαθμό"

Ελευθερόπουλος: "Πήραμε χρυσό βαθμό"
Ελευθερόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε πως δεν περίμενε τρεις επιθετικούς, ενώ στάθηκε στην καλή αντίδραση της ομάδας του στην πίεση του Ηρακλή.

"Σήμερα, ο αντίπαλος κόουτς μας αιφνιδίασε. Επαιξε με τον Περόνε που πλαισίωνε τον Βέλλιο και τον Χαντί. Είδαμε τις ενδεκάδες και προσαρμοστήκαμε σε αυτά τα δεδομένα. Ανταποκριθήκαμε καλά, παρά το γεγονός πως είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και συνέχισε:

"Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μία φάση στο 43’ όταν ο Μπουκουβάλας, άλλαξε πλευρά και έβγαλε ωραία σέντρα στον Χαντί. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής ρίσκαρε. Εκανε αλλαγές και έβγαλε τα μπακ του να παίξουν ακόμα πιο ψηλά για να μας πιέσει.

Για ένα εικοσάλεπτο δεχθήκαμε πίεση. Από το 70’ και μετά είχαμε τις προϋποθέσεις να κάνουμε ένα γκολ, ειδικά στη φάση του ενενήντα που ήταν μία απλή πάσα όταν βγήκαμε στην κόντρα επίθεση με τέσσερις παίκτες. Το διπλό για εμάς θα ήταν ανάσα. Και ο βαθμός είναι χρυσάφι για εμάς. Όμως το καλό πρόσωπο δεν αρκεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε βαθμούς".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ