ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

"Ελεύθερος" ο Σερφά στην Ομόνοια

"Ελεύθερος" ο Σερφά στην Ομόνοια

Ο δανεισμός του Σοφιάν Σερφά από την Ομόνοια στον Πανθρακικό μπορεί να ολοκληρώθηκε ωστόσο μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να αλλάξει ομάδα σαν ελεύθερος.

Ο Σοφιάν Σερφά βρίσκεται και πάλι στην Κύπρο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Ομόνοια στον Πανθρακικό αλλά μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να αλλάξει ομάδα σαν ελεύθερος.

Ο Σερφά μπορεί να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Ομόνοια αλλά όλα όπως όλα δείχνουνε είναι ανοιχτά για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Σερφά φαντάζει δύσκολο να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στον Πανθρακικό παρά το γεγονός ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία που είχε, αγωνιστικά και οικονομικά όπως δεν το κρύβει.

Εκτός του Σερφά κι ενώ η τρέχουσα εβδομάδα είναι επαφών της διοίκησης του Πανθρακικού με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται δύσκολα να παραμείνουνε οι Βαϊρουά, Παπαδόπουλος και Λουσέρο.

Ο πρώτος καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Νανσί και έχει υψηλό συμβόλαιο, ο δεύτερος που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής δεν αναμένεται να βιαστεί ενώ ο τρίτος μετά από τέσσερα χρόνια φαίνεται πως έκλεισε ο κύκλος του.

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Insomnia: Η κλιματική αλλαγή δεν μας αφήνει να "κλείσουμε μάτι"

Όλο και περισσότερο θα χάνουν οι άνθρωποι τον ύπνο τους (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά) εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής

Game of Thrones: 5 στιγμές που αξίζει να προσέξεις στο τρέιλερ

Για να μη σου ξεφεύγει τίποτα στο χάος.

O Κωνσταντίνος Κυρανάκης συζητά με τον Σταμάτη Ζάχαρο λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των φοιτητικών εκλογών

Ποιο θέλουμε να είναι το γυναικείο ρόστερ του επόμενου Survivor;

Ότι είχε να μας δείξει αυτό το Survivor, το έχει ήδη κάνει. Το ερώτημα είναι τι επίπτωση θα έχει στο ρόστερ -ειδικά το γυναικείο- του επόμενου.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24