ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εκτός ο Ντιγκινί στον Πανθρακικό

Εκτός ο Ντιγκινί στον Πανθρακικό
Ντιγκινί INTIME SPORTS

Στους Αντώνη Λαδάκη, Χάρη Ψάλτη και Νικολά Ντιγκινί δεν υπολογίζει ο Μανουέλ Ρόκα. Και οι τρεις απείχαν από το διπλό του Σαββάτου (11/7). Πρώτο ρεπό την Κυριακή (12/7) για τους Θρακιώτες.

Μια κουραστική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, οι οποίοι το Σάββατο γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα και την Κυριακή θα έχουν το πρώτο τους ρεπό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο, με τον Μάνουελ Ρόκα και τους συνεργάτες του να δουλεύουν κατά βάση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εξάλλου, η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα και κυκλικές ασκήσεις δύναμης.

Το απόγευμα, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου και διεξήχθη το πρώτο οικογενειακό διπλό για φέτος, μεταξύ των «κόκκινων» και των «μπλε», με δύο ημίχρονα 30 λεπτών το καθένα, αφού πρώτα, βέβαια, οι παίκτες έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης, Σάκη Παντελίδη.

Στο διπλό δε συμμετείχε ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος βρίσκεται, πάντως, στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο Χάρης Ψάλτης, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα κι ο Νίκολα Ντιγκινί, λόγω ενός μικρού προβλήματος σε δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα έχουν το πρώτο τους ρεπό, ύστερα από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, και θα συγκεντρωθούν ξανά ώστε να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους το πρωί της Δευτέρας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ