ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εκτός με Ατρόμητο ο φευγάτος Χαβίτο

Εκτός με Ατρόμητο ο φευγάτος Χαβίτο
Πανθρακικός, Χαβίτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Φρανθίσκο Χαβίτο θα παραταχθεί την Κυριακή (20/3, 17.15) απέναντι στον Ατρόμητο ο Πανθρακικός. Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ για τον φευγάτο Ισπανό. Η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής.

Να εξαντλήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για παραμονή στη Super League επιδιώκει ο Πανθρακικός, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (20/3) τον Ατρόμητο, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον Φρανθίσκο Χαβίτο, ο οποίος είναι φευγάτος.

Ο Σέρβος προπονητής πήρε μαζί του τούς εξής 19 παίκτες: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ρούσσος, Πεταυράκης, Χρήστου, Λαδάκης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ.

Για να μείνει στην κατηγορία ο Πανθρακικός θα πρέπει να πάρει και τα τέσσερα ματς που ακολουθούν, με Ατρόμητο, Ηρακλή, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και φυσικά να μην κερδίσει κανένα ματς η Βέροια (έστω και ένα να πάρει, θα μείνει αυτή στη Super League).

Photo credits: Action images

Η αποστολή της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών. #panthrakikos #green #squad #superleaguegreece #matchday27 #panthatr #oliipolimiaomada

Δημοσιεύτηκε από Panthrakikos FC / ΠΑΕ Πανθρακικός στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016
TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ