ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εξετάζει Τριανταφυλλάκο

Εξετάζει Τριανταφυλλάκο
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος δύσκολα να παραμείνει στον Άρη και φέρεται όχι απλά να βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανθρακικού αλλά και να του έχει γίνει πρώτη πρόταση.

Στο στόχαστρο του Πανθρακικού φέρεται να βρίσκεται ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη.Με βάση ότι έχει διαρρεύσει η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται όχι απλά τον έχει προσεγγίσει αλλά του έχει κάνει και μία πρώτη πρόταση.

Ο Τριανταφυλλάκος μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους στον Άρη δύσκολα να παραμείνει και την επόμενη όπως φαίνεται άλλωστε και από την απουσία του από τις προπονήσεις της ομάδας.

Δείγμα ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχοντας ξεπεράσει πλήρως και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και φέρεται να βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Κι αν ο Τριανταφυλλάκος δεν αποκλείεται να πει το ναι στην πρόταση που έχει από την ομάδα της Κομοτηνής και να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτήν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ του Άρη σύμφωνα με πληροφορίες είναι στα υπόψη του τεχνικού της ομάδας. Πρόκειται για τους Μιχάλη Κύργια και Νίκο Τσουμάνη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ