ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εκδικάστηκε η έφεση στην προσφυγή Φερνάντες στον Πανθρακικό

Εκδικάστηκε η έφεση στην προσφυγή Φερνάντες στον Πανθρακικό
Φερνάντες INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε η έφεση στην προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος του Πανθρακικού ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, Ντανιέλ Φερνάντες, και η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες μέρες.

Η θητεία του Ντανιέλ Φερνάντες στον Πανθρακικό δεν ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο. Αντίθετα, ο δρόμος με τον οποίο χώρισαν οι δύο πλευρές ήταν επεισοδιακός. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας κατέθεσε προσφυγή και η ΠΑΕ απάντησε με ανακοίνωση.

Σε αυτή οι Θρακιώτες κατηγόρησαν τον Ίβηρα πως... τιμούσε τα μπαρ και τα μπουζούκια της Βόρειας Ελλάδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: " Αν και Πορτογάλος ο ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Φερνάντεζ, έμαθε καλά την παροιμία του τόπου μας "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης".

Ο 32χρονος είχε απαντήσει μέσω του Sport24.gr, αρνούμενος κάθε κατηγορία: " Πρέπει να προστατευτώ νομικά. Θέλω να λύσουμε την παρεξήγηση. Ειλικρινά μου έρχεται να κλάψω. Μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Πανσερραϊκό, τον ΟΦΗ να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο;".

Αρχικά στον Φερνάντες επιδικάστηκε το ποσό των 54.000 ευρώ, αλλά ο ίδιος άσκησε έφεση για να διεκδικήσει 62.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκδικάστηκε η έφεση και η απόφαση αναμένεται να βγει άμεσα. Σημειώνεται πως ο υψηλόσωμος γκολκίπερ έπαιξε στους "πράσινους" την περασμένη σεζόν, καταγράφοντας 4 συμμετοχές στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ