ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εκ νέου για Μπαϊκαρά ο Πανθρακικός

Εκ νέου για Μπαϊκαρά ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό δεν παύει να είναι στα θέλω του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής Μανουέλ Ρόκα και σύντομα θα υπάρξουνε εξελίξεις μετά την νέα πρόταση που έχει στα χέρια.

Η διοίκηση του Πανθρακικού προχώρησε σε νέα βελτιωμένη οικονομική πρόταση στον Ντενίζ Μπαϊκαρά παρά το ότι δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο 31χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν παύει να είναι στα θέλω του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής Μανουέλ Ρόκα και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Μπαϊκαρά αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό αρνήθηκε προτάσεις από Κέρκυρα, Πλατανιά, Πανσερραϊκό και πρόσφατα του Άρη δείχνοντας ως πιο πιθανό σενάριο για τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους τον επαναπατρισμό του στην Τουρκία.

Στην περίπτωση του Άρη το μεγάλο ερώτημα του Μπαϊκαρά είναι το άγνωστο της κατηγορίας που θα αγωνιστεί στην νέα αγωνιστική περίοδο. ΣτηνFootballLeagueπου είναι και ο στόχος της ή σε αυτό της Γ΄ Εθνικής. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο επόμενο δεκαήμερο ίσως και στο τέλος της εβδομάδας.

Ο Μπαϊκαρά μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Κομοτηνής δεν αποκλείεται να παραμείνει σε αυτήν μετά από την νέα κρούση που δέχτηκε με καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Κι αν η διαφορά φαίνεται να υπάρχει απομένει να φανεί αν η από κοινού επιθυμία θα οδηγήσει σε συμφωνία. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ