ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έφυγε από τον Πανθρακικό ο Ανυφαντάκης

Έφυγε από τον Πανθρακικό ο Ανυφαντάκης
Ανυφαντάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Ανυφαντάκης αποτελεί παρελθόν για τον Πανθρακικό. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τους Θρακιώτες και ύστερα από έξι παιχνίδια θα πορευτούν με νέο τεχνικό.

Το καλοκαίρι πήγε στον Πανθρακικό ο Κώστας Ανυφαντάκης, αλλά η θητεία του ολοκληρώθηκε σύντομα. Ο Κρητικός τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κομοτηνής, την οποία καθοδήγησε σε 6 παιχνίδια (4 στη Football League, 2 στο Κύπελλο).

Ο 45χρονος προπονητής είχε απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, έχοντας να διαχειριστεί ένα νεανικό ρόστερ. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Κώστα Ανυφαντάκη. Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη για τη συνεργασία που είχε μαζί του αυτούς τους μήνες και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας.

Παράλληλα, ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Ανυφαντάκη, κ. Παναγιώτη Διακάκη, τον οποίο, επίσης, η ΠΑΕ Πανθρακικός ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του". Κατά το παρελθόν ο Ανυφαντάκης έχει εργαστεί σε ΕΑΡ, Επισκοπή και Καβάλα. Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για το πρόωρο "διαζύγιο" με τον Πανθρακικό.

Στην αποχαιρετηστήρια δήλωσή του ανέφερε: " Ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν οι διοικούντες την ομάδα, καθώς ζήτησα, για προσωπικούς λόγους, να μπορέσω να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Επίσης ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη διοίκηση, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ