ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δύο νίκες σε 10 μήνες: Με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Δύο νίκες σε 10 μήνες: Με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανθρακικός πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής. Παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό του, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με τέρματα των Ιγκόρ και Παπαγεωργίου στο β' ημίχρονο επικράτησε 2-1.

Πρόκειται για την πρώτη του νίκη μετά από 77 ημέρες! Ή αν προτιμάτε μετά από 9 διαδοχικά παιχνίδια, στα οποία σκόραρε μόλις 3 φορές και υποχρεώθηκε σε 6 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Είχε να κερδίσει από τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού! Κι αν δεν υπήρχαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, το κοινό της Κομοτηνής δεν θα είχε δει καμία εντός έδρας νίκη φέτος! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι η προηγούμενη επιτυχία του εντός έδρας ήταν πριν από 10 μήνες, όταν για την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος (10 Μαϊου), είχε επικρατήσει 2-0 της Ξάνθης.

Φέτος, πέρα από τις νίκες επί των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός στα υπόλοιπα 11 ματς στο ΔΑΚ Κομοτηνής, έχει αποσπάσει μόλις 3 ισοπαλίες, ενώ υποχρεώθηκε σε 8 ήττες!

Οι Θρακιώτες έχουν κερδίσει μόνο Ατρόμητο (στο Περιστέρι), Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (στην Κομοτηνή) σε αυτές τις 25 αγωνιστικές. Στα υπόλοιπα 22 παιχνίδια, έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόλις 8 βαθμούς (8 ισοπαλίες και 14 ήττες).

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στις 20 Δεκεμβρίου:


Πέντε γκολ στον ΠΑΟΚ φέτος!

Με 17 γκολ στο ενεργητικό του, ο Πανθρακικός έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Το εντυπωσιακό είναι ότι τα 5 από αυτά τα έχει σημειώσει σε βάρος του ΠΑΟΚ! Τρία στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα (3-3) και δύο στο χθεσινό 2-1, που συνέχισε το σερί θετικών αποτελεσμάτων απέναντι στο Δικέφαλο. Σημειώστε ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ο Πανθρακικός μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία με συνολικά γκολ 8-5! Όλα αυτά, κι ενώ στα προηγούμενα 9 ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια, ο Δικέφαλος μετρούσε ισάριθμες νίκες, με συνολικά γκολ 21-4!


Όπου τον βρουν, τον εκτελούν!

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ του Πανθρακικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σκόραρε μόλις για 2 φορά στην καριέρα του στην Σούπερ Λίγκα. Η πρώτη ήταν πάλι σε βάρος του ΠΑΟΚ! Στις 8 Νοεμβρίου του 2015, εκείνο το εκπληκτικό γκολ στο 3-3 της Τούμπας. Ο Ιγκόρ, ο οποίος σκόραρε για 2 διαδοχική αγωνιστική, είχε σκοράρει σε βάρος του ΠΑΟΚ και στην προηγούμενη νίκη του Πανθρακικού με 3-1 στις 21 Μαρτίου 2015.

Το 3-3 στην Τούμπα, με την γκολάρα του Παπαγεωργίου:

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ