ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δερμιτζάκης: "Νίκη για τον μεγαλομέτοχο και τον κόσμο"

Δερμιτζάκης: "Νίκη για τον μεγαλομέτοχο και τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε πως οι παίκτες του διαχειρίστηκαν πολύ καλά το ματς με τον Άρη και αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου και στον κόσμο.

"Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μπορεί ο Άρης να προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα.

Είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και για τον λόγο αυτό δουλέψαμε πολύ σωστά. Ήμασταν πειθαρχημένοι και διαχειριστήκαμε πολύ καλά αυτό το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σήμερα βάσει εικόνας πήραμε αυτό που μας αναλογεί. Έτσι πρέπει να δουλέψουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Άρη, γιατί είναι μία δύσκολη ημέρα για αυτόν.

Ευχαριστώ και αφιερώνω αυτήν την νίκη στον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Τάσο Καραολάνη, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλεύω σε αυτήν την ομάδα και φυσικά στον κόσμο της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Για τα προβλήματα τραυματισμών σχολίασε: "Του Μελίσση το πρόβλημα είναι μυικό ενώ του Μακρυδημήτρη είναι χτύπημα. Αύριο θα είναι καθοριστική ημέρα για να γνωρίζουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης τους".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: "Έχουμε δουλέψει και σε αυτό και σίγουρα θα υπάρξουν και αλλαγές".

Κι όσο για την αλλαγή εικόνας της ομάδας του δήλωσε: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ