ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δεν παίζει με τον Ολυμπιακό ο Μάρτινς

Δεν παίζει με τον Ολυμπιακό ο Μάρτινς
INTIME SPORTS

Ο Ροτζέριο Μάρτινς συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Πανθρακικό αποφάσισαν να λείψει από την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τους "ερυθρόλευκους".

Στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ροτζέριο Μάρτινς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο έμπειρος μέσος έπρεπε να λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός έχει πρόγραμμα φωτιά καθώς θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό με το τελευταίο ματς να γίνεται στην έδρα του στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Σε αυτό δεν θα αγωνιστεί ο Μάρτινς μετά από σχετική απόφαση των ανθρώπων της ομάδας της Κομοτηνής.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Κομοτηνής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Οι παίκτες της ομάδας μας ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και ασκήσεις επικεντρωμένες στη βελτίωση του passing game και του pressing. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν στην αμυντική και την επιθετική τακτική.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ