ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Buy out στο συμβόλαιο του Ντιγκινί

Buy out στο συμβόλαιο του Ντιγκινί
Ντιγκινί INTIME SPORTS

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Νικολά Ντιγκινί, που λύτρωσε τον Πανθρακικό στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στην ομάδα της Κομοτηνής είναι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Ό,τι καλύτερο έχει στο ρόστερ του ο Πανθρακικός είναι ο Νικολά Ντιγκινί. Δεν περιμέναμε φυσικά το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο για να φτάσουμε στο συμπέρασμα αυτό. Δείγματα γραφής έδειξε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και την περασμένη χρονιά στην ομάδα της Κομοτηνής.

Εφέτος ξεκίνησε με τραυματισμό που τον έθεσε νοκ άουτ για τρία ματς. Με Καλλονή και Πανιώνιο έβγαλε 90λεπτα και απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης λύτρωσε τους Θρακιώτες. Ένα εξαιρετικό σουτ και 1-1 στις καθυστερήσεις.

Το συμβόλαιο του 27χρονου στην ομάδα της Κομοτηνής εκπνέει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβόλαιό του υπάρχει buy out (είναι περίπου 200.000-250.000 ευρώ). Όποια ομάδα δηλαδή θέλει να τον αποκτήσει μπορεί να δώσει τα χρήματα αυτά.

Θα διερωτηθεί κανείς και όχι άδικα: Ποια ομάδα θα δώσει τα χρήματα για να τον κάνει δικό της, από τη στιγμή που τον Δεκέμβριο ο παίκτης μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ενόψει της νέας σεζόν;

Η πληροφορία αυτή απλά για να αντιληφθεί κανείς πως όταν ο Ντιγκινί υπέγραψε στους "πράσινους", η διοίκηση πίστεψε πολύ στην αξία του. Και μην ξεχνάμε πως ένας ακόμα όρος που υπήρχε στο διετές του συμβόλαιο ήταν ο εξής: Αν υποβιβαζόταν πέρυσι ο Πανθρακικός, αυτομάτως ο Γάλλος θα έμενε ελεύθερος.

Οι ακρίτες "παλεύουν" για την παραμονή τους στη Super League και θα τα καταφέρουν αν οι Τζάνης, Ίγκορ, Χαβίτο, Μπαλούφο και Ντιγκινί δεν βγάζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και φυσικά αν η ομάδα ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Επόμενο παιχνίδι τους είναι στις 3 Οκτωβρίου με τον Λεβαδειακό στη Κομοτηνή και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιβεβλημένη.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ