Σαββάκης: Δερμιτζάκης και του χρόνου - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Σαββάκης:"Δερμιτζάκης και του χρόνου"

Ο Θόδωρος Σαββάκης μίλησε για την φημολογία περί στησίματος του αγώνα με τον ΠΑΣ και τον Μπελέκ

Σαββάκης:"Δερμιτζάκης και του χρόνου"

 
Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον φάκελο που έχει έρθει στην ΕΠΟ και αφορά τις ενδείξεις για στημένο αγώνα στην Σούπερ Λιγκ, έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Πανθρακικού Θόδωρο Σαββάκη, του οποίου η ομάδα φημολογείται πως είναι γραμμένη μέσα στον φάκελο.



Με δηλώσεις του στον Sportfm 94.6, ο ισχυρός άνδρας των "κροκοδείλων", διέψευσε τα σενάρια και τόνισε πως η ομάδα του κάνει σοβαρή δουλειά όλη την σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Στιβ Μπελέκ.



"Ξέρουμε ό,τι βγήκε στην δημοσιότητα. Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί βγήκε μόνο αυτό το παιχνίδι. Η μόνη ένδειξη που έχουν στα χέρια τους ήταν το μεγάλο ποντάρισμα", είπε αρχικά.



"Έχουμε αποδείξει ότι έστω και αργά θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Σας διαβεβαιώνω ότι εδώ που έχουμε φτάσει το έχουμε κάνει με τις ικανότητές μας και την τύχη που μας βοήθησε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες και στην ομάδα μας έπαιξαν πολλά μικρά παιδιά.



Είναι κρίμα να διασύρεται το όνομα της ομάδας μας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Το βήματα που έχει κάνει η ομάδα μας είναι βήματα προόδου. Πείτε μου ποιος διακινδυνεύει την αξιοπρέπειά του και την κοινωνική του υπόσταση και μπαίνει στα αποδυτήρια να πει καθίστε να χάσετε".



"Δερμιτζάκης και τη νέα σεζόν"



"Εμείς έχουμε αρχίσει το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος θα είναι και του χρόνου μαζί μας και δημιουργούμε έναν κορμό που θα βοηθήσει την ομάδα".



Σχετικά με τον Μπέλεκ, είπε: "Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό για τον παίκτη. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να βγει το κοινοτικό διαβατήριο και μετά το τέλος της σεζόν θα πάει να δοκιμαστεί στην Αγγλία και σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ".
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ

TGI... Friday

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγώ, ο κόκκινος Καζίμ Ρίτσαρντς!

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη

AEK | ΘΕΜΑ

Ένα και να καίει...

Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!

ΑΕΚ | ΘΕΜΑ

"Με δύναμη και πάθος"

Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή