ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αρκετοί "πονοκέφαλοι" για Ρόκα

Αρκετοί "πονοκέφαλοι" για Ρόκα

Με απογευματινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού, για το μεθαυριανό (29/8) εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια και ουκ ολίγα προβλήματα για τον Μανουέλ Ρόκα.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια συνεχίστηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής με απογευματινή προπόνηση και ουκ ολίγα προβλήματα για τον Μανουέλ Ρόκα.

Συγκεκριμένα, ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Γαβριηλίδης, Ντιγκινί και Βάλτερ ενώ εκτός ήταν ακόμη οι Ηλιάδης και Ιγκόρ.

Ο Ηλιάδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση εν αναμονή των ιατρικών εξετάσεων που θα καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πανθρακικού.

Το πρόγραμμα του Ρόκα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με μπάλα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, δούλεψαν αρχικά στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Έπειτα χωρισμένοι σε ομάδες, ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται, έδωσαν έμφαση στην αμυντική τακτική και στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα των φάσεων, αντίστοιχα.

Τέλος, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και μετά συνέχισε το ειδικό πρόγραμμά του με τον γυμναστή του Πανθρακικού, Σάκη Παντελίδη.

Η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Ρόκα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ