ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αποχώρησε ο Πλαβούκος από τον Πανθρακικό

Αποχώρησε ο Πλαβούκος από τον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα. Την Τετάρτη (8/7) ο αγιασμός. Συμφωνία για ΔΑΚ.

Ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού, Γιάννης Πλαβούκος, δεν θα συνεχίσει στο πόστο του, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Τζελέπη.

Το μέλος του προπονητικού επιτελείου επικαλέστηκε προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αποδεσμευτεί.

Η απαίτηση του έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση και του εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη συνεργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης με τον Γιάννη Πλαβούκο ενημερώθηκε από τον τελευταίο ότι για σοβαρούς προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανθρακικό και να επιστρέψει στην Αθήνα.Το αίτημα του Γιάννη Πλαβούκου έγινε δεκτό κι η οικογένεια του Πανθρακικού χάνει, έτσι, ένα πολύ σημαντικό στέλεχός της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς καταρχάς τον άνθρωπο Γιάννη Πλαβούκο και φυσικά τον αξεπέραστο επαγγελματία και συνεργάτη που γνωρίσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Το έργο που αφήνει πίσω του είναι μια κληρονομιά μοναδική και δίπλα του μάθαμε πολλά.

Του ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε επόμενο επαγγελματικό βήμα του να είναι τυχερός κι επιτυχημένος και να έχει υγεία κι ευτυχία σε οικογενειακό επίπεδο.

Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για έναν άνθρωπο που τίμησε το έμβλημά μας στο στήθος του.

* Την Τετάρτη (8/7, 18.30) θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού ο καθιερωμένος αγιασμός, με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2015-2016). Επίσης, το πρώτο μέρος της προπόνησης θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους του Τύπου.

* Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δήμο Κομοτηνής για τη χρήση του ΔΑΚ για ακόμη τρία χρόνια.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ