ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ανασύνταξη με μίνι προετοιμασία

Ανασύνταξη με μίνι προετοιμασία
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Στις τάξεις του Πανθρακικού αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Πλατανιά και με αφορμή το ρεπό, καθώς η Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, έχουν την ευκαιρία για ανασύνταξη εν όψει Παναιτωλικού.

Την ευκαιρία για ανασύνταξη εν όψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό έχουνε στον Πανθρακικό ώστε να ξεπεράσουν την ήττα στα Χανιά από τον Πλατανιά με αφορμή το ρεπό στο πρωτάθλημα της Super League αφού η Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει.

Πλέον ο Μανουέλ Ρόκα καλείται να βρει λύσεις ώστε η ομάδα του να απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League παρά το εύκολο τρίποντο άνευ αγώνα της 24ης αγωνιστικής.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής αναζητάει κυρίως λύσεις στον επιθετικό τομέα έχοντας κανονικά στη διάθεσή του και τον Στέλιο Ηλιάδη που εξέτισε την ποινή του στα Χανιά μετά από την αποβολή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής.

Σίγουρος απών όμως για ένα ακόμη παιχνίδι του Πανθρακικού θα είναι ο Σοφιάν Σερφά μετά από την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί και βρίσκεται πλέον στην περίοδο της αποκατάστασής του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ