ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ανανέωσαν Ηλιάδης και Τζάνης

Ανανέωσαν Ηλιάδης και Τζάνης
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Ηλιάδης θα παραμείνει στον Πανθρακικό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του όπως και ο Χρήστος Τζάνης. Επιμονή για την απόκτηση του Φρανθίθκο Χαβίτο.

Στον Πανθρακικό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Στέλιος Ηλιάδης. Η από κοινού επιθυμία των δύο πλευρών και του Μανουέλ Ρόκα μετουσιώθηκε σε πράξη και παρέμεινε κάτοικος Κομοτηνής αφού επήλθε συμφωνία και στο οικονομικό.

Κι αν ο Χοσέ Μαρία Κάσες αποτέλεσε παρελθόν όπως το γνωστοποίησε και ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο Facebook, στον Πανθρακικό επιμένουν για την απόκτηση του Φρανθίθκο Χαβίτο.

Ο 32χρονος Ισπανός είναι γνώριμος στην ελληνική Super League καθώς έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό και Κέρκυρα ενώ σημαντικό ρόλο σην απόφασή του θα παίξει και η παρουσία του Ρόκα στην άκρη του πάγκου.

Και επίσημα ο Τζάνης

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Πανθρακικός επισημοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη και την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Χρήστο Τζάνη. "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζάνη.

Ο γεννημένος 22 Απριλίου του 1985 επιθετικός μέσος ήρθε στην Κομοτηνή τον Ιανουάριο του 2013 κι έκτοτε, σε 2,5 χρόνια, έχει καταγράψει συνολικά με τη φανέλα του Πανθρακικού 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει, παράλληλα, και 17 τέρματα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ