ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Άλλες 2-3 εβδομάδες ο Σερφά

Άλλες 2-3 εβδομάδες ο Σερφά
Σερφά

Με την σημερινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 19:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με σίγουρους απόντες τους Λαδάκη, Σερφά και Ηλιάδη.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον Ολυμπιακό στις 19:30 θα ολοκληρωθεί με την σημερινή προπόνηση και σίγουρους απόντες τους Λαδάκη, Σερφά και Ηλιάδη.

Η αναβολή της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League έφερε την ομάδα του Μάνουελ Ρόκα για την 27η αγωνιστική να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό κεκλεισμένων όμως των θυρών μετά την σχετική απόφαση που πάρθηκε.

Μία απόφαση που δεν άρεσε σε κανέναν στις τάξεις της ομάδας της Κομοτηνής γιατί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπολόγιζαν να έχουνε ένα σημαντικό έσοδο από τα εισιτήρια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός του Πανθρακικού με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του ελλείψει αγωνιστικής υποχρέωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο όλη αυτήν την εβδομάδα προετοιμάστηκαν σε υψηλούς ρυθμούς για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού ολοκληρώνεται σήμερα με μία πρωινή προπόνηση τον Ρόκα να μην υπολογίζει στον Αντώνη Λαδάκη που από χθες ξεκίνησε πρόγραμμα στην πισίνα στα πλαίσια της αποθεραπείας του, ο Σοφιάν Σερφά άρχισε τρέξιμο και θα είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες ενώ ο Στέλιος Ηλιάδης δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής σκέφτεται ακόμη και να προφυλάξει τον Ιγκόρ εν όψει της συνέχειας με την τελική απόφαση να την λαμβάνει σήμερα. Χθες πάντως βρέθηκε στις κερκίδες των Πηγαδίων και παρακολούθησε από κοντά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ της Skoda Ξάνθη και τον ΟΦΗ. Και αυτό γιατί ο ΟΦΗ είναι αντίπαλος του Πανθρακικού στην 26η αγωνιστική.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ