ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Άφησε εκτός Ροζέριο ο Χατζηνικολάου

Άφησε εκτός Ροζέριο ο Χατζηνικολάου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανθρακικός υποδέχεται την Κυριακή στον Κομοτηνή τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να μετρά τέσσερις απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών. Εκτός, Ροζέριο και Φερνάντεθ.

Χωρίς τον τιμωρημένο Ονδουρένιο χαφ, Αλφρέδο Μεχία, αλλά και τους ανέτοιμους λόγω τραυματισμού Αντώνη Λαδάκη, Χρήστο Μελίσση και Χρήστο Τζάνη θα υποδεχθεί ο Πανθρακικός τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας από τη Θράκη, Γιάννης Χατζηνικολάου, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το κρίσιμο ματς με τους Ηπειρώτες τους Ροζέριο Μάρτινς και Ουάλτερ Φερνάντεθ. Ειδικά ο αποκλεισμός του πρώτου αφήνει πολλά ερωτήματα, μιας κι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι από τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Ρούσσος, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Χαβίτο, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Χασομέρης, Ίγκορ.

Ο Πανθρακικός μετά από 23 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία (15η) θέση της Super League με 14 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα στη 12η με 25.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ