ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ρεσιτάλ Πανσερραϊκού στο facebook: "Τι να μας πείτε γατάκια της Super League;"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πανσερραϊκός EUROKINISSI SPORTS

Μπόλικη κουβέντα σήκωσε η αναδιάρθωση της Super League και οι 40 αγωνιστικές της νέας σεζόν. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η Football League... γελούν: "27 αγωνιστικές από Γενάρη και μετά, γατάκια...".

Οι προτάσεις αναδιάρθρωσης της Super League, εάν υλοποιηθούν, τότε θα αυξήσουν τον αριθμό αγώνων των ομάδων του Συνεταιρισμού. Σε περίπτωση που οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Τετάρτης (29/3) εφαρμοστούν, τότε την νέα αγωνιστική περίοδο οι αγώνες που θα δοθούν θα φτάσουν τις 40.

Αριθμός, όμως, που για τη Stoiximan.gr Football League φαίνεται μικρός! Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός "χτύπησε" μέσω facebook και πόσταρε με μπόλικη δόση χιούμορ: "Ακούμε εδώ στην Football League μερικούς που λέτε για τους πολλούς αγώνες που θα δώσουν του χρόνου στην Super League και γελάμε! 27 αγωνιστικές από Γενάρη και μετά, γατάκια...".

Υπενθυμίζεται ότι λόγω περιορισμένων πόρων και αδυναμία εξεύρεσης χορηγιών, το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας καθυστέρησε υπερβολικά να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο και μετά οι ομάδες να κληθούν δώσουν άλλους 27 αγώνες...

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ