ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: "Τα δικά μας σχολεία δεν φοβήθηκαν κανένα πρόσφυγα"

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: "Τα δικά μας σχολεία δεν φοβήθηκαν κανένα πρόσφυγα"
Πανσερραϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανσερραϊκός συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά ακαδημιών κατά της βίας και του ρατσισμού. Διαβάστε το αντιρατσιστικό μήνυμα της σερραϊκής ΠΑΕ.

Ανοιχτή την αγκαλιά τους έχουν στις Σέρρες για τους πρόσφυγες και ο Πανσερραϊκός συμμετέχει στις δράσεις της πόλης, με το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού και της Βίας. Σε αυτό θα λάβουν μέρος οι ακαδημίες των «λιονταριών», ενώ παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση της ΠΑΕ θα βρεθούν σε σχετική αντιρατσιστική εκδήλωση που θα γίνει το πρωί της Κυριακής (16/10, 11:00).

Στο επίσημο facebook της ΠΑΕ δημοσιεύτηκε το εξής: "Γιατί τα ντουβάρια των δικών μας σχολείων στις Σέρρες δεν φοβήθηκαν ποτέ κανέναν κατατρεγμένο και κανέναν πρόσφυγα...Πόντιοι,Μικρασιάτες,Βλάχοι,Κωνσταντινουπολίτες τότε...Σύριοι, Κούρδοι, Αφγανοί σήμερα...

Πάντα σε όλους θα δίνουν καταφύγιο και ευκαιρίες γιατί αυτή την πόλη πρόσφυγες και κατατρεγμένοι την φτιάξανε και την κάνανε πατρίδα δική τους και των παιδιών τους.

Γι'αυτό ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της εκπροσώπησης της πόλη μας στις δράσεις ευαισθητοποίησης στο Συνασπισμό των Αντιρατσιστικών Πόλεων της Ευρώπης, ECCAR, της UNESCO,οι Σέρρες είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, που έχει ενταχθεί, πραγματοποιεί στις 16 Οκτωβρίου 2016 το,

*3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού και της Βίας*

Σε συνεργασία με την FARE που υποστηρίζεται από την FIFA και UEFA τα τελευταία χρόνια.

Το τουρνουά μας, θεσμοθετημένο για τα επόμενα χρόνια από τον συνεργαζόμενο οργανισμό, είναι σ όλο τον κόσμο το μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που έχει την έγκριση των UNESCO- ECCAR- FARE.

Υποστηρίζει την δράση μας ο Σύλλογος Ολυμπιονικών Ελλάδος και παράλληλα θα τρέχει η δράση της ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ του φορέα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που προτείνεται από τηνΕλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αυτό που θα συλλέξουμε, θα δοθεί στους πρόσφυγες των Σερρών.

Τιμητική εκδήλωση στις 11.00 π.μ με την παρουσία της ομάδας μας ΠΑΕ Πανσερραϊκός, παίκτες, προπονητές, διοίκηση".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ