ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Μήνυση του Πανσερραϊκού σε Καλαϊτζίδη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Καλαϊτζίδης, Απόλλων Πόντου (eurokinissi) MOTIONTEAM

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντία μέσω Τύπου προανήγγειλε ο Πανσερραϊκός κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει.

Την ΠΑΕ Πανσερραϊκός φέρεται να εμπλέκει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος μίλησε για ύπαρξη κυκλώματος στημένων αγώνων στη Football League. Τα "λιοντάρια" χαρακτήρισαν κωμικοτραγικά τα λεγόμενα του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου και σημείωσαν ότι η δικομανία του θα βρει την Ιθάκη της με μηνύσεις..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είδαμε με "ενδιαφέρον"(not) τις χτεσινές "αποκαλύψεις"(μούπες-σούπες) του "κυρίου" Καλαϊτζίδη στην εκπομπή Δίκη της Δευτέρας του ΣΚΑΙ και σαν ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος μας σχετικά με τα κωμικοτραγικά λεγόμενα του κ.Καλαϊτζίδη και δεν θα τα θεωρήσουμε απλά σαν μια απέλπιδα προσπάθεια διαφήμισης του ονόματος του πάνω στο brand name της ομάδας μας και αποτυχημένης απόπειρας του να κρύψει την έλλειψη προπονητικού βάρους του.

Η δικομανία του θα βρει την Ιθάκη της με μήνυση για δυσφήμηση και συκοφαντία μέσω τύπου.

ΥΓ Όσο για τις φήμες ότι ο χτεσινός σεισμός με επίκεντρο την Αθηνα οφείλεται στο νευρικό γέλιο του Εγκέλαδου ακούγοντας τις ανεκδιήγητες "αποκαλύψεις" κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ