ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γιαννόπουλος; "Παρών"!

Γιαννόπουλος; "Παρών"!
Πανηγυρική INTIME SPORTS

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών είχαν ως αποτέλεσμα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς να προωθήσει από την δεύτερη ομάδα τον 16χρονο επιθετικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Επιμένουν για Μπελέκ τα Λιοντάρια.

Το παιχνίδι του Πανσερραϊκου στο Καραϊσκάκη είναι από αυτά που λέμε εκτός προγράμματος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα "λιοντάρια" δεν θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα ο Παμπλο Άμο εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και ο Παντελιάδης που αισθάνεται ενοχλήσεις.

Εκτός από αυτούς δύσκολα θα παίξουν και οι Παπάζογλου (προφανώς λόγω της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό), Μπέλιτς και Λεοζίνιο. Έτσι λοιπόν ο Σέρβος τεχνικός προώθησε στην πρώτη ομάδα τον 16χρονο άσο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

"Η ιδέα και μόνο να φορέσω την «ερυθρόλευκη» φανέλα με γεμίζει με περηφάνια. Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που αναδεικνύει πάντα τα ταλέντα της και επενδύει το μέλλον της σ’ αυτά. Από πλευράς μου ένα είναι σίγουρο: θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου και να καθιερωθώ στην ομάδα της καρδιάς μου που δεν είναι άλλη από τον Πανσερραϊκό", δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο site της ομάδας.

Τέλος να πούμε πως γίνεται προσπάθεια για τον δανεισμό του Λέο Μπελέκ από την Ουντινέζε, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή. Ο παίκτης είναι γνωστός από το πέρασμα του από τον Πανθρακικό.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ