ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γερμανοί θέλουν να πάρουν τον Πανσερραϊκό

Γερμανοί θέλουν να πάρουν τον Πανσερραϊκό
Τσάιτς

Η γερμανική εταιρεία "Deutsche Fussball Invest" βρίσκεται προ των πυλών της εμπλοκής της στον Πανσερραϊκό. Οι εκπρόσωποί της έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους Σερραίους.

Στις Σέρρες βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρείας "Deutsche Fussball Invest". Σκοπός τους ήταν να μιλήσουν με τη διοίκηση της ΠΑΕ, στην οποία έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εμπλακούν. Σκοπός τους είναι να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Επειδή η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι νεοσύστατη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, οι νυν μέτοχοι, αν επιτευχθεί συμφωνία, πρέπει να κρατήσουν ένα ποσοστό. Ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων της γερμανικής εταιρείας, Γιοργκ Τσάιτς (φωτ.), μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για την πορεία των συζητήσεων, ενώ ανέλυσε τα πλάνα που έχει η εταιρεία.

Αρχικά είπε: "Γενικά η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορείς να επενδύσεις και ειδικά ο Πανσερραϊκός. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να επενδύσουμε εδώ για να εκπαιδεύσουμε παίκτες και να τους μεταπωλήσουμε. Έχουμε κάποιες μικρές εκκρεμότητες. Πρέπει να συμφωνήσουμε για την τιμή. Θα κάνουμε μια προσφορά. Πιστεύω τις επόμενες δύο εβδομάδες όλα θα πάνε θετικά".

Σε ερώτηση για το αν μιλούν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, απάντησε: "Ναι, αυτός είναι ο σκοπός μας και η πολιτική της εταιρείας. Θέλουμε να πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο, να έρθουμε εδώ και μαζί με τους υπεύθυνους της ομάδας να φτιάξουμε ένα καλό τιμ. Ξέρουμε ότι έχει το δικό της dna η ομάδα και όλοι μαζί θα πάμε τον Πανσερραϊκό εκεί που του αξίζει".

Η " Deutsche Fussball Invest" θέλει να επενδύσει και σε άλλες χώρες πλην της Ελλάδας. " Έχουμε στόχο την Δανία, το Βέλγιο, την Τσεχία και Πορτογαλία. Έχουμε μιλήσει με κάποιες ομάδες εκεί πέρα και πιστεύουμε ότι τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε κλείσει δύο ομάδες" υποστήριξε ο Τσάιτς και κατέληξε: "Θέλουμε να φέρουμε κάτι θετικό από τη Γερμανία. Τη Γερμανική νοοτροπία και οργάνωση και τον τρόπο σκέψης. Όλοι μαζί να οργανώσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο του Συλλόγου σε ένα Γερμανικό πρότυπο που δεν υπάρχει εδώ".

Ο Πανερραϊκός εξασφάλισε πέρυσι την άνοδο στη Football League, ενώ στο εφετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είναι 9ος με 40 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ