ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Αλλαγή έδρας ή αποχώρηση από το πρωτάθλημα για Πανσερραϊκό

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πανσερραϊκός ζητάει την αλλαγή έδρας από τη Football League ειδάλλως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, λόγω διαφωνιών με τον Δήμο.

Επιστολή προς τη Football League απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Αντώνης Βούρτσης, με την οποία ζητάει την αλλαγή έδρας από το Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ειδάλλως απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Το αίτημα των "λιονταριών" αφορά χρόνια διαφωνία με τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών για το γήπεδο.

Μπορεί οι οφειλές για το γήπεδο να τακτοποιήθηκαν από τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου, ωστόσο το ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ συμφώνησε σε κοινή χρήση του γηπέδου με την Ελπίδα Σκουτάρεως τη φετινή σεζόν, κάτι για το οποίο αντιδρούν τα "λιοντάρια".

Επιπροσθέτως, η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, που από φέτος θα φροντίζει ο Δήμος, θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών του συλλόγου.

Ως εκ τούτου, οι επικεφαλής εξέφρασαν δημοσίως την πρόθεση να δίνουν τους εκτός έδρας αγώνες τους σε γήπεδο άλλης πόλης και σε περίπτωση που η διοργανώτρια αρχή δεν ανταποκριθεί στο αίτημά τους, θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Η επιστολή

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964,όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο της Αντώνη Βούρτση.

Αξιότιμοι Κύριοι της διοργανώτριας Αρχής, είμαστε μία νέα Διοίκηση που αναλάβαμε τις τύχες του Ιστορικού Σωματείου του Πανσερραϊκού το περασμένο καλοκαίρι σε μία τρομερά δύσκολη συγκυρία για την επιβίωση του. Καταβάλαμε μεγάλες οικονομικές προσπάθειες , ασυνήθιστες για την εποχή που ζούμε, εξοφλώντας όλους τους αρμόδιους φορείς, την Δημοτική Αρχή , τις ασφαλιστικές μας εισφορές την Δ.Ο.Υ και τρίτους.

Στην προσπάθεια μας αυτή όχι απλά δεν συναντήσαμε αρωγούς την Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς αρμόδιους φορείς (Δήμος Σερρών, ΟΠΑΚΠΑ, Ε.Π.Σ Σερρών) αλλά απεναντίας αντιμετωπίσαμε εχθρικό κλίμα και αντιμετώπιση. Θέλουμε να κάνουμε ξανά Μεγάλο τον Πανσερραϊκό μας, να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις ,υποδομές, αλλά εδώ στην πόλη των Σερρών είμαστε ανεπιθύμητοι καθόσον τα γήπεδα εδώ στις Σέρρες παραχωρούνται μόνο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σας κάνουμε γνωστή την πρόθεση να αλλάξουμε έδρα όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες μας, χρησιμοποιώντας άλλο γήπεδο σε γειτονική πόλη.

Θα επανέλθουμε εκ νέου υποδεικνύοντας σας το γήπεδο που θα ορίζονται οι εντός έδρας αγώνες μας.

Παρακαλώ για την άμεση απάντηση σας ειδάλλως θα αποχωρήσουμε από το Πρωτάθλημα.

Σέρρες 31/10/2017

Με τιμή το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκος 1964".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ