ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζητάει την τιμωρία του Παπαπέτρου

Ζητάει την τιμωρία του Παπαπέτρου
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση του στράφηκε κατά του διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στους "κυανέρυθρους" και τον ΠΑΣ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Παπαπέτρου έχουν στον Πανιώνιο και μάλιστα οι "κυανέρυθροι" εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον ρέφερι του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανεπιθύμητο στη Νέα Σμύρνη. Στον Πανιώνιο κάνουν λόγο για δυο καταφανέστατα πέναλτι που δεν δόθηκαν στην ομάδα του Τερεζόπουλου ενώ υποστηρίζουν ότι στα τελευταία λεπτά αγνοούσε ακόμα και τις υποδείξεις των βοηθών του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, διαχρονικά, δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει απολέσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς εξ αυτών. Σήμερα όμως, ο κόμπος «έφτασε στο χτένι», εξαιτίας του κυρίου Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο.

Δεν είναι μόνο τα δύο καταφανέστατα πέναλτι, τα οποία και δεν υπέδειξε υπέρ της ομάδας μας. Ήταν η συνολική παρουσία του, με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου επιδεικτικά αγνοούσε ακόμα και τις υποδείξεις των βοηθών του για παραβάσεις υπέρ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Αυτονόητο είναι ότι ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως αυτός που ήρθε σήμερα στο γήπεδο μας, όχι για να σφυρίξει ακριβοδίκαια, αλλά για να κάνει το δικό του παιχνίδι, είναι πλέον και ανεπιθύμητος και δεν θέλουμε να ξαναβρεθεί σε αγώνα της ομάδας μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ των 124 χρόνων και των 31 Ελλήνων ποδοσφαιριστών, θα συνεχίσει να αποτελεί και τον βασικό τροφοδότη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε πείσμα του κάθε Παπαπέτρου και της όποιας αποστολής του".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ